Bäst i världen på att uppdatera!

Är vi faktiskt inte. Telefonstrulet är över sen länge nu, det var bara bytet från landlina till IP-telefoni som krånglade lite. Glömde bort att jag kanske borde posta det här bara… Så nu kan ni ringa 026-614148 igen för frågor, tidsbokningar etc. Om vi inte svarar beror det på att vi är upptagna med kunder, så testa igen efter en kvart.

Passar på att be om ursäkt för bristen på övriga uppdateringar också medans jag är igång! Det kommer nya varor hela tiden, men det är rätt ofta jag inte har tid att redigera och lägga ut bilder på nyheterna här… Det är för mycket att göra och för lite timmar per dygn. Däremot brukar jag instagramma nya varor, så följ oss där eller på FB om ni är nyfikna.

Många har även påpekat att kategorin piercingsmycken är tom, det är INTE för att vi inte säljer sånt, utan snarare att utbudet är för stort… Men jag jobbar på det, jag har en mapp med några tusen bilder på ringar, nässmycken, bröstsköldar, navelsmycken, septumklickers, pluggar, tunnlar, lösa tillbehör, ögonbrynsstavar, stavar till industrial och tunga, töjset, spiraler mm. mm. som ska redigeras och läggas upp. När som helst nu. 😉

//Karina, redrum

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/3/2/redrumstore.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Comments are closed.